nu: the twilight saga eclipse!


Skjortor

 
 
1. ginatricot 299:- 2. H&M 149:- 3. H&M 249:-
 
Har fått en hook up på blusar/skjortor! Älskar dem från hm mest för dem är mer transparanta än den från gina fast det är ju jävligt snyggt när kragen är deckorerad. Den tredje skjortan skulle ju va as fin till mina nya mönstrade
byxor. Man vill ju inte ha mönstrad tröja till dem byxorna det blir för mycket!

shoppat!

 
Byxor H&M 199:-
Nagellack; det guldiga och rosa är nailart men inte det vita. ICA MAXI 20kr/st.
 
Ikea 29:-
ÄLSKAR den här krukan! Älskar spets detaljerna upptill. Dock så är det lite fult att den bruna krukan till blomman syns.
 

fixat och klart!

gjorde headern lägre nu, blev bättre! eller vad tycker ni? :)
 

hemma

har varit och kollat på en ny bil idag , vi hitta en fin silvrig bil fast jag tycker ju självklart att vi skulle ha en rosa bil dock så fanns inte de ;)nu ska jag fixa min header! :)fias och min skit goa pizza från hkk:n :))

pallar inte

ska på träning nu... är as trött.bloggar sen.

R.I.P AVALANNA!

 
tårarna bara rinner</3

Header

 
har fixat en header nu, var väl på tiden? hhaha dock så är inte storleken den bästa. Men vänta bara lite så fixar jag det nån dag! :)

pizza

hemkunskap nu ,pizza!

top 5 favorit parfymer!

(inte i rangordning)1. Hypnose by lancom 2.Passion berry by? 3.Spicy mangon by? 4. Black star by avril lavigne5. Someday by Justin Bieber. :)

dagens outfit

 
 
Vitt linne - Gina
Vit spetströja - Newyorker
Jeans - Gina

blogg.se till android!

fasen vad jag har längtat! bloggar från mobilenn nu faktiskt ;) nu kan jag ju blogga när jag inte har tillgång till en dator , tex i skolan , på stan , hos nån osv osv.. :)
 
har sovmorgon imorgon till 9 men vi går dock till kvart i fyra två dagar i rad -.- hatar't. har oreientering imorgon också, hoppas inte att becka är sjuk då , vill ju lixom inte springa runt i skogen själv... och fia och victoria står i fikafe till ett och dem missar idrotten då. okej nu blev det ett cp tråkigt långt inlägg.
från matchen i måndags, det blev 8-3 till LHC, hur grymma?! ;D

Bamse

Lite töntig kanske, men jag döör! kommer ihåg att jag och madde satt och kolla på den här för 2 år sen typ och skratta ihjäl oss typ, haha!
 

Hockey LHC-VÄXSJÖ

woop woop. drar till stan och möter min syster yster om 5 min ::) Blir lite shopping och och mat innan vi tar hockey bussen till cloetta center! :)))) okej nu ska jag sätta på mig min fin fina tröja och ta biljetterna och gå ner! :) puss

1D-Live while we're young

älskar den.<3

MY GOSH

Fick min månadspeng idag, så i helgen blir det shopping med victoria och fia! :)
Dock kan jag inte köpa upp hela månadspengen eftersom jag sparar till en iPhone! haha undrar hur det ska gå..
Klippte ihop ett kollage igår, på de grejer jag tänkt köpa. måste bara säga att jag ÄLSKAR jackan! fast istället för jeansen så kommer jag nog köpa ett par andra jeans jag såg på hm, men dem fanns dock inte på hemsidan :)
 
Skor måste jag ha också, fast sånt köper mamma :). Har hitta några boots som är to die for! 
 
Lixom, kolla på dem! Svarta boots+nitar=looooove! men så ska det ju så klart vara så att dem ska kostar över 3000/st.. :(
Samma sak är det med väskor. väskor och nitar tillsamman är ap snyggt!
 
 
min favorit är den typ benvita, skiiiit snygg! nästa köp? :)
 
haha nu blev det ett ganska långt inlägg men allt för att komma ifrån plugget , höhö.

HOCKEY LHC-RÖGLE


Idag är det hockey som gäller! Har precis skrvit ut match saken men nr och namn på spelarna.Håller självklart på LHC! min farfar kommer om en kvart så måste fixa lite dricka och sätta på mig den snygga tröjan ;) :)
 

teenagerPosts







6 sanningar om mig :)

från mallorca 2011
 
  • Jag åker hellre till London än nått varmt ställe ;D
  • Jag har ingen morfar, han dog när jag var 4 ;(♥
  • Jag är jätte dålig på att spara pengar :S
  • Mina favorit filmer är; Never Say Never, Harry Potter, Twilight och Hunger Games!
  • Jag gillar inte att läsa! fast efter ha sett hunger games så blev jag sugen på att läsa den, snart klar! dock så finns det 2 böcker till...
  • Jag ska antagligen konfimera mig! även om jag inte är jättteee troende.

1 vecka sen sist ;)

Tjoo buddies! :)
 
Skulle laddat över del 2 av Ullared bilderna men måste ta nya såg att dom var så fula! Och har inte haft nån speciell blogglust.. Men nu blir det nya tag!
 
Igår så vakna jag nio och skulle till gymnastiken halv 10 och hade inte det bästa humöret då kan jag säga, var as irriterad och as trött. Men jag åkte iaf. Sen kom jag hem duscha och sen spenderade jag nästan hela min dag framför sims haha. Fast vid åtta kom mina fin fina vänner och vi köpte pizza och kollade på breaking dawn! Ingen av oss hade sett den än, även om det var typ ett år sen den kom ut haha :)
 
oh juste i tisdags så beställde jag Hunger Games filmen och så kom den i fredags snacka om snabb leverans! + att man fick ett gratis hunger games armband ;)
 

mina fina buddiesar som kom igår! :)♥