HALLOWEEN

Idag är det ju Halloween! Tror inte att nån har missat det ;) Har ni gått bus eller godis då? :)
Senaste gången jag gjorde det så var det i 4 tror jag... Kommer ihåg att jag hållde på att frysa ihjäl då eftersom min vampyrdräkt var ganska bar runt om halsen och jag hade bara ett linne under.. Har faktiskt gjort halloween naglarsom ni ska få se, dock inte idag, när jag har bytt dator :)
 
 
Har faktiskt inte gjort nått speciellt idag, skulle ju åkt till simhallen men vi orkade inte och dessutom så visste vi inte ifall dom skulle ha öppet på halloween.
 
 
 
 
 

stawn

Har ju varit på stan idag igen, fast med victoria den här gången! Vi åt kebab , som vi blev jätte mätta på men det var skiiiiit gott! Sen köpte jag bara presenter till min syster. :) Är skit trött nu,antagligen för att jag har vaknat typ 7-8 varje morgon -.-. Imorgon ska jag nog till simhallen med min syster. :)haha random picture from my arkiv.

huvudvärk

har as ont i huvut nu :/ så jag tänker faktiskt sova, har gått hela dagen så jag har lite ont i fötterna också. Imorgon blir det stan med Victoria iaf :) sköjj.
 Här är jeansen jag köpte idag :) Och ja, jag har bar en strumpa på mig, haha men den andra åkte av när jag prova ett par andra jeans ;)

ärenden

Vaknade vid halv 8 idag.. :) och då kunde jag inte somna om så jag gick upp och då hade pappa och mamma åkt så jag kolla på pippi hahah. sen kom mamma vid halv 9 igen och då åkte vi till landet och hämta grejer åt min syster. Efter de åkte vi till Lager 157 (fanns väldigt mycket fina grejer där, köpte lite som jag ska få på fredag), och sen åkte vi till ICA maxi och hem igen, ah o nu sitter jag här med en mätt mage haha. Snart ska jag och mamma ner till stan och köpa mer presenter igen. :) snö :(

Höstlovsplaner

Bloggen har fått vila lite idag. Har inte haft någon ingen aning om vad jag ska blogga om.
Men iaf här kommer mina höstlovsplaner!
SÅ. typ fullt :) sen måset jag hitta en dag där jag kan plugga, har två prov (SO och matte) i början av veckan efter lovet.. inte kul.

träning

har träning om en halv timme och jag ligger fortfarande kvar i sängen, hehe.. Idag är en sån dag där jag verkligen inte orkar träna alls. Fast veckan som kommer nu kommer det inte att vara några träningar.

måste fixa mig nu! :)

myyyyssss

HÖSTLOV

Har äntligen fått höstlov! Så himla skönt! Idag i skolan hade vi "hela skolan skriver" i 2 timmar och 45 min man skulle skriva en novell, KUL!(not) jag blev ju klar tidigare så jag och victoria tog rast i typ 20 min men det var ändå typ en timme kvar och då skulle man sitta och läsa eller plugga men vi hade inget att plugga på så jag fick läsa, hatar att läsa. så tröök
 
Efter skolan åkte jag och victoria hem till mig och åt sen stack vi ut och mötte nåra, skit kallt ute så vi satt i ett trapphus typ hela tin xd och sen hem och värma sig och äta pizza! ;D o juste när jag var på väg hem igen så var det nån gubbe som nästa körde in i mig! jag svängde och han kolla in i sin mobil och sen ´bah svängde han också typ in i mig! scarryy.
 
kan inte ladda upp bilder så ni får en av mina favvo låtar just nu!
 
fin stillbild ;)

Favoriter; blusar!

 
 
 
  
 
Har fastnat helt för blusar nu. skit fint ju! Den fjärde högst upp är nog min favorit! Jag ÄLSKAR spets och rosetter! hahah. Men blusar kan vara så enkla men ändå piffa upp en outfit riktigt fint. Fast alla är ju inte blus personer, som jag. :) De 4 översta är från berschka och de 5 nedre är från hollister! :) Vilken tycker ni är finast? :)
 

espanol

slapp spanskan idag! vi skulle slutat kvart i 4 och vi fick sluta 10 i 3 istället :) kolla på gossip girl nu och ska snart plugga spanska och svenska, skit tröök juu



sneak peak




big and fluffy

Sov med 7 små flätor i söndags till i måndags , fast då hade jag det uppsatt i en toffs men då fick jag jäkla ont i huvet så idag hade jag inte det och jävlar vad stort och fluffigt det var, haha eller det är iaf vad jag tycker.

när jag kom hem satt jag och kolla lite på tv och baka kladdkaka åt upp halva! haha. sen satte jag på datorn, kolla bloggar, gjorde lite på gimp och gjorde en svenska inlämningsuppgift om Elsa Beskow. :) kolla på saade live reprisen och efter det svenska hollywoodfruar, de är nog det mest underhållande programet som visas nu! hahah.
tycker inte alls om gunilla! hahah det hör man ju på namnet gun - illa. hahahahahaha okej jag är trött...




från igår hade, hade inga bra bilder från idag.
pjuss o kram

heem

ska äntligen åka hem nu efter att ha bild. skit tråkigt, gör typ ingenting.



Hundvakt

Är hundvakt åt världens goaste hund! Min morbror och han sambo är i stockholm för att hämta deras nya hund!
Så då får vi vara hundvakt åt "lila" Elmer :)
 
 
Titta vilken sötnos!

WOOP WOOP

Har suttit as länge och försökt ladda ner fonts och penslar till gimp och nu ÄNTLIGEN så funkar det!! :D
Så nu kommer jag kunna göra as fina headers! :D
 
Fast jag ska skicka iväg ett mail till en tjej som ska göra det åt mig först för hon gör även designen :D
Borde nog göra det snart för den här headern är inte så fin..
 

Pippi långstrump

haha nu ska jag kolla på pippi! hittade alla pippi filmerna i min klädkammare i morse och blev sugen på att kolla. haha :D


Ginatricot goes camo

Pretty damn nice, huh?! sitter och dreglar, haha. Dem hade ju en AS fin militär jacka förut men den hann ta slut innan jag skulle köpa den vilket var lite synd.

jävla käring!

asså hon är så jävla dumm! ÅHHHHHH :@ Djurplågeri på HÖG NIVÅ på parken Zoo i Eskilstuna
här är klippet! KOLLA
 
 

städning med one direction och Justin Bieber.

skit tråkigt men måste göras.. fast allt blir ju bättre med one direction och justin bieber musik! har haft träning idag med , segaste träningen på länge.. Och så har jag ätit på max :))).

Ikväll är det final på körslaget! Haha brukar inte kolla på de men i den här säsongen så är louise hoffsten med och hon är ju ifrån Linköping så då är hennes kör ifrån Linköping. Min musik lärare är faktiskt med i hennes kör! :) haha

aja nu vänta de här på mig:

har faktiskt inte mycket kvar för alla kläder sitter redan på en galge :)

vandring

har gått 8 km i skogen med massa vatten pölar och lera :( inte kul. sen när jag kom hem tog av mig allt äckligt och blöt och åt upp munken och läsken som var kvar :) sen när min syster kom hem så fixa jag mig lite och så gick vi ut och fota lite, vet inte om bilderna blev så bra eftersom det regna :s



The twilight saga: Breaking dawn part 2.

ÅHHH vill så gärna se den på bio! Den har premiär 14 november, och självklart så ska den ju ha 15 års gräns och förstöra allt! :( är ju bara 14, haha :// Får väl helt enkelt vänta tills dvdn om dem inte ändrar till 11 årsgräns! :D
 
Ska ni se den? :)

spanska snart



i'm ugly

idrott

har idrott snart, ska köra bakset :s inte särkilt kul förra gången så fick jag massa bollar på mig :( blogga inte igår, glömde bort hahah.
i bilbrist på annat så får ni en bild på vår guacamole vi gjorde på spanskan igår :)



inköp: skor!

har tänkt på en sak.. att jag typ alltid gör mobilinlägg! bra eller dåligt? men ska ändra på det för nu tar jag ju bilder med mobilen och dom är ju inte dom bästa när man kollar min blogg på datorn. så aaaaaaaaaaaaa.

iaf det jag tänkte skriva om är att jag har köpt nya skor idag! hahaha


i'm in löööööövv. prova även 2 andra par varav ett jag övervägde att köpa men det gjorde jag ju inte. kommer nog få dem i julklapp eller på min systers b-day, hihi.

Dem här prova jag bara, hehe. redigerat bilden lite i pixlr ;)

Och dom jag övervägde, SÅ mycket snyggare irl
kan säga att bilden skulle blivit mycket snyggare om jag stog på ett annat sätt, hahah.

btw känns skönt att vara klar med allt plugg nu!
så det var bar att jag hoppa över träningen idag.
(haha som om nån bryr sig om de egentligen..)

puss go natt


chokladboden

det har spöregnat idag! så när jag kom hem så kan jag säga att jag var skit blöt! iaf sen så åkte jag och mamma till gammla linköping för att köpa godis och choklad! ^^


@farmorochfarfar

och chillaaaar:)

vad dåliga inlägg jag gör...:s

söndag

god morgon! :)
söndag idag då, ska kanske ut på en foto runda sen och senare ikväll ska jag nog till min farmor och farfar och äta lite god mat!

nä nu ska jag klä på mig och kolla klart på Merlin! :)




mysig lödags kväll

lady och lufsen: ludde på äventyr och pizza!





Long time ago, 8 år sen.

 jag och ozzy xd
 
 
Dem här bilderna är från 2004. då var jag sex år, så fin jag var i stallet med caramelle , hahah <3

den sköna känslan

hade 4 prov den här veckan.. ska egentligen bara vara 2, först fysik prov , spanska prov, om prov på 2 uppgiter på matten och det där jävligt sega biologi provet! skönt att ha det gjort! nästa vecka vad jag vet så har vi bara ett prov och det är engelska , och det tror jag kommer gå bra. Engelska och spanska är mina starka ämnen!
 
kom på nu att jag har träning imorgon också. skönt och jobbigt. är skit trött så borde sova, goodnight and sleep tight.<3
hahahah, söta victoria får känna på hämd<3
 

i'm in love

Detta är så min stil, älskar att kombinera stickat och med en skjorta under!
Titta vad fint! och den där stickade tröjan ser ju bara för mysig ut! Den ska bil min! hihi :)
Har spanat in massor av snygga grejer på hm och gina som jag ska köpa om en vecka! längtar, haha
 

Justin bieber- Beauty and a beat

söööt videooo! Han la upp denna för sex minuter sen! och den har bara 306 visnigar än så länge.
awsome, fast jag fattar inde de som står i början för JUSTINBIEBERVEVO har ju lagt upp den..

outfit


+ 1.5

1 grad ute idag , mysigt.. blir att ta vinter jackan dåå.fettooo

pannkaksstekarn in da house!


dagens lunch :))




sovmorgon med plugg. Yay..

fast nu verkar det visst som det inte går , haha!
sötis!

tattood for life

jag och fia skaffade skit fina tatueringar på matten


jag är såååå nöjd! precis som jag ville ha den. om ni vill ha en tatuering så får ni komma till matten. Haha

victoria och pippi

följde med victoria idag igen till stallet. det är ju så roligt! hihi. red lite på pippi men kolla mest på när victoria red. vi fick gå tillbaka , för det var så j*vla mörkt! även om vi hade en cykel med lysen så hjälpte det inte ett dugg.

kom hem för mer än en timme sen och hopp in i duschen och nu ligger jag i min säng och myser! missa 5 min på greys så jag skippar de och ser de på söndag. nahe nu måste jag plugga lite spanska skiiiiiiit till my prov tomorrow.


Prov skit

har fysik prov imorgon och självklart ska jag glömma min fysik bok i skolan ! bra johanna bra!! och provet är på våran första lektion så jag ska åka tidigare till skolan och plugga :))
 
vi hade orientering idag , gick skit kan jag säga, skulle springa själv också (för betygen) så jag fick b kartan och fia fick a kartan men sen sluta det med att jag gick med fia,matilda och linnea. och då hittade jag 3 eller fyra kontroller, så jag kommer iaf få E.man fick seriöst panik i skogen för man hitta inte!

stallet

följde med victoria till stallet idag. fick tillomed rida! haha gud vad nervös jag var! har ju fatiskt inte ridit på typ 6 år, det visste ni inte va? att jag har varit en riktig ridtjej med häst och allt. :D Saknar't asså.. tog massa bilder på när victoria red som ni kan få se när jag har laddat över dem sen. :)

smakprov

jag... tog en bild på min kamera så inte bra bild kvalite

hahah victoria när hon red sitt ''seger'' varv samtidigt som hon sjöng <3

i love my doors

världens hetaste dörrar.



mobilblogg/inte dem bästa bilderna ;)

solsidan

solsidan säsong tre har börjat nu! :)
förlåt för den dåliga uppdateringen..


ny målat

har träning imorgon, ganska skönt ändå men nu känner jag ( som jag antagligen kommer känna imorgonbitti också) pallaaa.. har målat om mina naglar från rött till vita med glitter!
vitt nagellack - hm och ica maxi.
glitter nagellack - wet 'n' wild/ullared.

Ginatricot lanserar skor!

Läste i en FRIDA för nån vecka sen att Ginatricot ska göra skor, och nu har dem kommit!
Har plockat ut mina favoriter nedan.
 
Om jag ska vara ärlig, så tycker inte jag att dem hade så snygga skor..
 
 

Oct. 04, 2012

åkte till min farmor och farfar efter skolan idag för att hämta min pappas jacka och lämna resturang chansen häftet, dem betala med tjugolappar hahah! jag fick även fika, bulle, saft äppelpaj och kakor!
Alltid lika gött att åka till dem ;D
  

hkk prov

pluggeliplugg
skiter i no provet imorrn kommer ändå inte hinna för vi har typ bara halva lektionen, hahah kommer aldrig göra det där jävla provet. xd

orientering med becka...

fett grymma.

i'm waitiiiiing.

blev klar med allt för en kvart sen och nu ska jag vänta i tio minuter till innan jag ska åka, haha.. har as trökigt. skulle ha pluggat till ett biologi prov igår men det glömde jag bort , så jag gör provet imorgon. -.-
allt som ni ser på bilden är från gina :)

Grey's anatomy!!

guuu vad jag har sakna't! hihi så jävla bra det ärrr! fast lite rörit nu, trodde man skulle få se fortsättningen.. men bra ändå! :)

so i en och en halv timme..


klar 3 timmar tidigare

blev ingen twitcam för skiten funka inte och så missa vi tio minuter av hollywood fruar så vi ska kolla på reprisen eller på boxern :) kom även på att jag skulle skriva en fakta text om mexico på spanska. SPANSKA SKIT! haha oups.. kollar iaf cougar town nu , long time no se, haha. :)))
 

skit

har massa skit jag måste göra, lär få stanna uppe till typ 1 haha :/ ( har haft träning i 2 timmar så har inte kunnat göra nånting:s skriva ut bilder till spanskan , översätta en text till svenska. , duscha, Niall's twitcam, kolla på svenska hollywood fruar och kolla på cougar town! ah shit... bäst att sätta igång nu då!

tjockiströja

Grå tjockiströja - LondonJeans - ginatricot